La nostra historia

Inicis

Des de 1916, la Carnisseria Silvestra forma part del cor de Gata de Gorgos. Fundada per Batiste Ferrer Mulet i Maria Signes Signes, aquesta carnisseria va nàixer com un negoci familiar que ha sabut mantindre la seua essència al llarg del temps. Hui, més d’un segle després, és la quarta generació, encapçalada per Fani Monfort Ferrer, qui continua al capdavant del projecte amb la mateixa passió i compromís que els seus avantpassats.

Tradició e innovació

El malnom “Silvestra” prové de la mare de Maria, molt coneguda al poble. Amb el temps, la clientela va començar a anomenar el local com “la carnisseria de Silvestra”, i aquest nom va acabar oficialitzant-se com a part de la nostra identitat.

Gràcies al relleu generacional, hem conservat tècniques ancestrals com l’assecat natural o l’ús d’espècies autòctones, alhora que hem modernitzat les nostres instal·lacions per a garantir qualitat, seguretat i eficiència.

Hui dia, Silvestra és molt més que una carnisseria. Forma part del patrimoni gastronòmic de la Marina Alta i és una parada imprescindible per a qui visita Gata de Gorgos a la recerca de sabors autèntics.